BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME DHE ADMINISTRATËS PUBLIKE
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
VENDIMET E GRUPIT NDËR-INSTITUCIONAL PËR MENAXHIMIN E INCIDENTËVE
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
 

QENDRA KOMBËTARE PËR MENAXHIM KUFITAR

FLUKSI NË PIKAT E KALIMIT KUFITAR

Koha e freskimit: 07.04.2020    ora: 00:10

Pikat e Kalimit Kufitar

Hyrje
(min)
Dalje
(min)
Kolona (metra)
Hyrje
Kolona (metra)
Dalje
Glloboqicë 03-05 03-05 00 00
Qafë e Prushit 03-05 03-05 00 00
Qafë e Morinës 03-05 03-05 00 00
Kullë 03-05 03-05 00 00
Bërnjak 03-05 03-05 00 00
Vërmicë 03-05 03-05 00 00
Hani i Elezit 03-05 03-05 00 00
Jarinje 03-05 03-05 00 00
Mutivodë 03-05 03-05 00 00
Muçibabë 03-05 03-05 00 00
Dheu i Bardhe 03-05 03-05 00 00
Merdare 03-05 03-05 00 00

 

GJENDJA E RRUGËVE QË SHPIEJNË NË PIKAT E KALIMIT KUFITAR

Koha e freskimit: 07.04.2020  ora 00:10

Magjistralja Dëborë  Akull Mjegull Rrëshqitje dheu Kalushmëria
Kaçanik - Hani i Elezit JO JO JO JO E kalueshme
Fush-Pajtimit -Glloboqicë JO JO JO JO E kalueshme 
GjilanDheu i Bardhë  JO JO JO JO E kalueshme
Gjilan - Muçibabë  JO JO JO JO E kalueshme 
Pejë-Kullë JO JO JO JO E kalueshme 
Gjakovë – Q.Morinë JO JO JO JO E kalueshme
Gjakovë -  Q.Prushit JO JO JO JO E kalueshme
Prizren - Vërmicë JO JO JO JO E kalueshme
Prishtinë-Mutivodë JO JO JO JO E kalueshme
Podujevë - Merdarë JO JO JO JO E kalueshme
Mitrovicë - Bërnjak JO JO JO JO E kalueshme
Mitrovicë - Jarinje JO JO JO JO E kalueshme

 

Telefonat:

Numrat e cekur më poshtë janë të dedikuar për të marrë informacione lidhur me procedurat kufitare (Policisë së Kosovës  dhe Policisë Kufitare), doganore (Dogana e Kosovës), shëndetit publik (Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë), ato të fluksit ndërkufitar dhe informata të cilat mund të ndërlidhen me Ministrit, Agjencitë dhe autoritetet tjera të Republikës së Kosovës

Vërejtje:  Pikë kalimet kufitare të Shteteve fqinje me të cilat kufizohet Republika e Kosovës, janë të  mbyllura në hyrje, përkatësisht në dalje nga Republika e Kosovës.

           +383 (0) 38 551 661 ext: 1000

           +383 (0) 45 198 606

VIBER +383 (0) 45 198 000

Hot-line:

Numrat e cekur më poshtë janë të dedikuar për të denoncuar veprimet korruptive dhe aktivitetet që ndërlidhen me kontrabandë.

           +383 (0) 38 500 095

Free:  0800 500 95

SMS: 500 95

E-mail: qkmk@rks-gov.net

 

 

 
 
  
KËRKO

Xhelal Sveçla - U.D Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike
Kalendari i takimeve
prill 2020
HMMEPShD
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën