BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME DHE ADMINISTRATËS PUBLIKE
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
VENDIMET E GRUPIT NDËR-INSTITUCIONAL PËR MENAXHIMIN E INCIDENTËVE
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
PUBLIKIME TË REJA
 
Shkarko
Emërtimi: Plani i prokurimit për vitin fiskal 2020
Data e Publikimit: 3.4.2020
Shkarko
Emërtimi: Raporti vjetor 2019 i DHSHAM-it
Data e Publikimit: 17.1.2020
Shkarko
Emërtimi: PROFILI I LEHTE I MIGRIMIT 2018
Data e Publikimit: 16.1.2020
Shkarko
Emërtimi: RAPORTI STATISTIKOR K4, 2019 DSHAM / MPB
Data e Publikimit: 14.1.2020
Shkarko
Emërtimi: RAPORTI STATISTIKOR K3, 2019 DSHAM / MPB
Data e Publikimit: 21.11.2019
Shkarko
Emërtimi: Raporti Statistikor K2 2019 DSHAM /MPB
Data e Publikimit: 19.7.2019
Shkarko
Emërtimi: RAPORTI STATISTIKOR K1, 2019 DSHAM / MPB
Data e Publikimit: 18.4.2019
Shkarko
Emërtimi: PROFILI I ZGJERUAR I MIGRIMIT_2013-2017
Data e Publikimit: 13.3.2019
Shkarko
Emërtimi: RAPORTI STATISTIKOR K4, 2018 DSHAM / MPB
Data e Publikimit: 31.1.2019
Shkarko
Emërtimi: PROFILI I LEHTE I MIGRIMIT 2017
Data e Publikimit: 18.1.2019
12
 
 
  
KËRKO

Xhelal Sveçla - U.D Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe Administratës Publike
Kalendari i takimeve
prill 2020
HMMEPShD
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën