BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
30.05.2019
Kosova pjesëmarrëse në Konferencën Rajonale Kundër Trafikimit të Njerëzve në Evropën Juglindore

Kosova pjesëmarrëse në Konferencën Rajonale Kundër Trafikimit të Njerëzve në Evropën Juglindore

Prishtinë, 30 maj

Një delegacion i Republika e Kosovës i përbërë nga Fatos Rushiti dhe Agim Sinani, këshilltarë politik në MPB dhe Basri Kastrati, udhëheqësi i Zyrës për Mbrojtje dhe Ndihmë të Viktimave nga Prokuroria e Shtetit po merr pjesë në Konferencën Rajonale kundër trafikimit të njerëzve të Evropës Juglindore, që po mbahet në Beçiç të Malit të Zi, organizuar nga Zyra e Kombeve te Bashkuara për Droga dhe Krim (UNODC).

Gjatë punimeve dy ditore të kësaj konference, organizatorët dhe përfaqësues të shteteve pjesëmarrëse, vlerësuan lartë punën e institucioneve të Republikës së Kosovës lidhur me avancimin ligjor dhe institucional sa i përket mbrojtjes dhe kompensimit të viktimave. Republika e Kosovës ka zyrë të veçantë që merret ekskluzivisht me mbrojtjen e viktimave dhe që i kompenson me financim nga buxheti i shtetit pas një vendimi të marrë nga institucionet relevante shtetërore, për dallim nga disa shtete të rajonit që mbrojtjen e viktimave e kanë në kuadër të organizatave joqeveritare.

Në kuadër të Konferencës u bisedua edhe për hapat e ardhshëm në nivel nacional strategjik dhe formën e organizmit të takimeve të ardhshme në nivel të koordinatorëve nacional.

Në konferencën rajonale anti-trafikim morën pjesë përfaqësues nga Maqedonia Veriore, Kosova, Mali i Zi, Serbia, Bosnja dhe Hercegovina, Sllovenia, Kroacia, Rumunia, Bulgaria dhe Moldavia.

Përveç UNDOC kjo konferencë u organizua edhe me përkrahjen e ICMPD (Qendra Ndërkombëtare për Migrim, Politika dhe Zhvillim).

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
korrik 2019
HMMEPShD
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën