BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
04.02.2019
Këshillit Shtetëror për Siguri Kibernetike ka vlerësuar zbatimin e strategjisë shtetërore për siguri kibernetike

Këshillit Shtetëror për Siguri Kibernetike ka vlerësuar zbatimin e strategjisë shtetërore për siguri kibernetike

Prishtinë, 04 shkurt

Këshilli Shtetëror për Siguri Kibernetike nën udhëheqjen e Koordinatorit Nacional i Strategjisë Shtetërore për Siguri Kibernetike, z. Selami Shkodra bëri vlerësimin e implementimit të Strategjisë Shtetërore për Siguri Kibernetike dhe planit të veprimit 2016 – 2019. Kjo punëtori u mbështet dhe financua nga OSBE.

Gjatë vlerësimit të zbatimit të aktiviteteve të planifikuara në planin e veprimit për periudhën 2016-2018, Këshilli vlerësoj se mbi 70% e aktiviteteve të planifikuara janë realizuar nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe institucionet tjera përgjegjëse.

Këshilli doli më rekomandime për periudhën vijuese për realizimin e aktiviteteve të parealizuara dhe u dakord ua për fillimin e përgatitjeve për draftimin e Strategjisë Shtetërore për Siguri Kibernetike.

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
qershor 2019
HMMEPShD
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën