BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
09.08.2018
Ministri Gashi monitoroi nga afër zbatimin e vendimit për ndërmarrjen e masave emergjente për ruajtjen dhe mbrojtjen e sigurisë në trafik

Ministri Gashi monitoroi nga afër zbatimin e vendimit për ndërmarrjen e masave emergjente për ruajtjen dhe mbrojtjen e sigurisë në trafik

Sot në Prishtinë, ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, z.Bejtush Gashi monitoroj nga afër zbatimin e "Vendimit për ndërmarrjen e masave emergjente, për ruajtjen dhe mbrojtjen e sigurisë në trafik" konkretisht pikës së parë të këtij vendimi që obligon Policinë e Kosovës, të ndërmarrë të gjitha masat në pajtim me ligjin në fuqi, për të siguruar që në të gjitha rastet e punimeve në rrugë janë duke u zbatuar masat e sigurisë të ndërlidhura me komunikacionin rrugor.

"Jemi në proces të inspektimit me ekspert të fushës të kompanive që kryejnë punime në rrugë në tërë territorin e Kosovës. Deri më tani janë realizuar 20 vizita dhe shumë shpejt pritet të vijnë raportet nga këto inspektime nga ekspertët dhe pas kësaj do të ndërmarrim masa për kompanitë që nuk e respektojnë Ligjin për Siguri në Komunikacion." - tha ministri Gashi.

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
mars 2019
HMMEPShD
25262728123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën