BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
08.08.2018
MPB dhe komuna e Obiliqit nënshkruan memorandum të bashkëpunimit

MPB dhe komuna e Obiliqit nënshkruan memorandum të bashkëpunimit

Prishtinë, 8 gusht

Ministria e Punëve të Brendshme dhe Komuna e Obiliqit nënshkruan sot Memorandum Bashkëpunimi. Memorandumi u nënshkrua nga ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, z. Bejtush Gashi dhe kryetari i Komunës së Obiliqit, z. Xhafer Gashi.

Qëllimi i memorandumit të bashkëpunimit është lejimi i shfrytëzimit të hapësirës së paraparë në ndërtesën  e MPB-së/ARC-së, që është në territorin e komunës së Obiliqit, për Zyrat e Gjendjes Civile.

Në bazë të këtij memorandumi, krahas shërbimeve për aplikim për lëshimin e letërnjoftimeve, pasaportave, patentë shoferëve dhe regjistrimit të automjeteve, kjo hapësirë do të shfrytëzohet edhe nga Zyrat e Gjendjes Civile, të cilat e bëjnë regjistrimin e fakteve të lindjes martesës dhe vdekjes,  si dhe lëshimin e dokumenteve tjera të gjendjes civile të përcaktuara me legjislacionin përkatës në fuqi.

Pas nënshkrimit, ministri i MPB-së, z. Bejtush Gashi dhe kryetari i Obiliqit, z. Xhafer Gashi, theksuan se ky memorandum po bëhet me qëllim të ofrimit sa më të mirë të shërbimeve për qytetarët të cilët do të kenë mundësi që brenda një objekti t’i nxjerrin dokumentet e gjendjes civile dhe të aplikojnë për dokumente personale.

 

 

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
mars 2019
HMMEPShD
25262728123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën