BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
13.04.2018
Zëvendësministri Zeka priti një delegacion të BE-së


Prishtinë, 13 prill

Zëvendësministri Zeka priti një delegacion të BE-së

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Izmi Zeka ka pritur në takim një delegacion të Bashkimit Evropian. Në kuadër të delegacionit të BE-së, ishin, z. Gabor Iklody Udhëheqës i Drejtorisë së Departamentit të Menaxhimit të Krizave dhe Planifikimit (CMPD),  z. Xavier Denis nga Drejtoria e Menaxhimit të Krizave dhe Planifikimit (CMPD), z. Oliver Hoffmann - Divizioni për Drejtimin e Operacioneve (Administrim dhe Planifikim Civil  - CPCC), z. John Manza (NATO), si dhe zyrtarë të tjerë. Në këtë takim u bisedua sa i përket rolit dhe mandatit të EULEX-it në Kosovë.

Me këtë rast, zëvendësministri Izmi Zeka, theksoi qasjen e Ministrisë së Punëve të Brendshme dhe të institucioneve të Kosovës sa i përket vlerësimit të punës së misionit të EULEX-it në Kosovë sa i përket Gjyqësorit dhe policisë.

“Si institucione të reja misioni i EULEX-it na kanë ndihmuar në ngritjen e kapaciteteve për rrugën tonë të qartë. Megjithatë të gjithë misionet kanë një afat dhe ky mision ka përmbyll me sukses rolin e tij në zbatimin e ligjit në Kosovë”, theksoi zëvendësministri Zeka.

Zëvendësministri Zeka vuri në pah se institucionet e zbatimit të ligjit në Kosovë kanë kapacitete të plota dhe janë të afta për menaxhimin e çfarëdo situate, megjithatë asnjë shtet, as Republika e Kosovës nuk mund të funksionoj pa ndihëm e BE-së dhe SHBA-ve.
Ai në fund theksoi se tashme edhe grupi ndërministror është dukë bërë një vlerësim të punës së këtij misioni dhe në bazë të vlerësimeve që do të dalin, do të shikohet forma e bashkëpunimit në të ardhmen.


 

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
mars 2019
HMMEPShD
25262728123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën