BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
04.04.2018
Mbahet seminari orientues lidhur me Planin e Reagimit Kombëtar në situata krizash

Prishtinë, 4 prill

Agjencia e Menaxhimit Emergjent e Ministrisë së Punëve të Brendshme ka mbajtur seminar orientues lidhur me Planin e Reagimit Kombëtar dhe detyrat dhe përgjegjësitë e Grupit Ndërinstitucional për Menaxhimin e Incidenteve, për menaxhimin e fatkeqësive natyrore dhe fatkeqësive tjera në Republikën e Kosovës.

Ky seminar ka për qellim njohjen me dokumentet bazike të Republikës së Kosovës,  zbatimin e këtyre dokumenteve për menaxhimin emergjent si dhe gatishmërinë e institucioneve vendore për planifikim dhe vendimmarrje, për reagim dhe koordinim gjatë incidenteve të karakterit kombëtar.

Me këtë rast, Agjencia e Menaxhimit Emergjent e MPB-së ka rolin dhe mandatin koordinues qeveritar për menaxhimin e fatkeqësive natyrore dhe fatkeqësive tjera.

Ky seminar i organizuar pas ushtrimit ndërinstitucional “Reagimi i Përbashkët 2018”, është përkrahur dhe asistuar nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Garda e Ajovas, Ushtria e SHBA-ve, Agjencia Federale e Menaxhimit Emergjent, Forca e Sigurisë se Kosovës dhe institucionet tjera vendore.

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
mars 2019
HMMEPShD
25262728123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën