BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
27.03.2018
Ministria e Punëve të Brendshme organizon dialogun e radhës për Migrim me Qeverinë e Zvicrës

Prishtinë, 27 mars


Ministria e Punëve të Brendshme organizon dialogun e radhës për Migrim me Qeverinë e Zvicrës
Ministria e Punëve të Brendshme së bashku me Qeverinë e Zvicrës kanë organizuar dialogun e tetë me radhë për migrim, ndërmjet Kosovës dhe Zvicrës. 


Në këtë takim dy ditor, është biseduar rreth trendëve të migrimit, bashkëpunimit policor, luftimin e krimit të organizuar etj.  


Me këtë rast, Qeveria e Kosovës dhe Këshilli Federal Zviceran kanë nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi–Krijimi i Partneritetit për Migrim, midis Republikës së Kosovës dhe Konfederatës Zvicerane. 


Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Izmi Zeka, tha se ky dialog që buron nga Marrëveshja e Mirëkuptimit në mes të dy shteteve për krijimin e partneritetit në fushën e migrimit, ka qenë dhe do të mbetet themeli i bashkëpunimit dhe mirëkuptimit reciprok në mes të dy shteteve.


“Ky bashkëpunim, ka rezultuar në mbështetjen që ka Zvicra për Kosovën, si në sferën diplomatike, ashtu edhe në programet zhvillimor”, tha zëvendësministri Zeka.
Projekti që financohet nga Qeveria Zvicerane dhe që ndihmon konsolidimin e autoriteteve për menaxhimit e migrimit në Kosovë, krijon një qasje ndër-sektoriale dhe ndër-institucionale për menaxhimin e migrimit në Kosovë. 
Gjithashtu, delegacioni zviceran, kanë vizituar Qendrën për Azilkërkues dhe Qendrën Kombëtare për Menaxhim të Kufirit.

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
mars 2019
HMMEPShD
25262728123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën