BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
07.03.2018
Një delegacion i komandës së Ushtrisë Amerikane për Evropë vizituan QKMK-në

Prishtinë, 07.03.2018

Një delegacion i komandës së Ushtrisë Amerikane për Evropë vizituan QKMK-në

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Isa Xhemajlaj, në cilësi të Koordinatorit Nacional për Menaxhimin e Integruar të Kufirit, priti sot në takim një delegacion të ushtrisë amerikane për Evropë “USEUCOM” dhe zyrtarët nga Qendra për Siguri “Racviac” e Zagrebit, me të cilët bashkërisht vizituan Qendrën Kombëtare për Menaxhimin e Kufirit(QKMK).

Me këtë rast zëvendësministri Xhemajlaj theksoi se QKMK-ja është e vetmja në rajon në të cilën bashkërendojnë aktivitetet tri agjenci të zbatimit të ligjit, siç janë Policia e Kosovës, Dogana e Kosovës dhe Agjencia e Veterinës dhe Ushqimit. Ai tha se kjo qendër funksion 24 orë në ditë dhe 7 ditë në javë.

“Ky është një mekanizëm efikas sa i përket luftimit të krimit ndërkufitar dhe ndihmon për raportim në kohë reale të rasteve të dyshimta me të gjitha format e komunikimit që janë në dispozicion. Kjo qendër është ndërtuar edhe falë ndihmës që kanë dhënë SHBA-të”, tha Xhemajlaj.

Gjatë kësaj vizite, delegacioni i ushtrisë amerikane u ndanë të kënaqur me progresin e arritur nga mekanizmat e sigurisë të Kosovës, duke potencuar rëndësinë e bashkëpunimit për bashkërendim efikas dhe efektiv në parandalimin e aktiviteteve të kundërligjshme që ndodhin si në kufi dhe në brendi të territorit.

 

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
dhjetor 2018
HMMEPShD
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën