BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
01.03.2018
Pyetje dhe përgjigje të rëndësishme rreth aplikacionit “Patentë shoferi mobil”

Pyetje dhe përgjigje të rëndësishme rreth aplikacionit “Patentë shoferi mobil”

 

Aplikacioni është në dispozicion në  Google Play Store.

Të gjithë qytetarët mund ta shkarkojnë aplikacionin, por nuk e dinë saktësisht se çfarë duhet të bëjnë me regjistrimin dhe kur duhet të regjistrohen.

Qytetari mund të paraqitet në zyrat e regjistrimit dhe të kërkojë regjistrimin e mDL

Qytetari mund të kontaktojë Ministrinë e Brendshme dhe të bëjë pyetje.

 

Përgjigjet e sugjeruara:

 

Ne jemi shumë të kënaqur  për interesimin  e madh në zgjidhjen tonë të re të Patente Shoferit Mobil dhe aplikacionin RKSmobileID.

 

Aktualisht, është duke u bërë avancimi i  sistemeve përkatëse të TI-së, të gjitha qendrat e regjistrimit janë duke u përditësuar dhe operatorët janë duke u trajnuar.

 

Është planifikuar që nga 3 prilli 2018 e tutje "kodet e aktivizimit" (d.m.th QR-Codet që duhet të skanohen nga mbajtësit e patentë shoferit për të aktivizuar aplikacionin) për PSH mobil do të lëshohen për mbajtësit e interesuar të PSH-ve,  në qendrat e regjistrimit.​

 

Përmbledhja e pyetjeve tjera te mundshme Pyetje & Përgjigje që mund t'ju nevojiten:

 

Pyetje : A do të marrin menjëherë qytetarët kodin e aktivizimit në zyrën e regjistrimit, kur ata duan të regjistrohen për mDL?

 

Përgjigje : Po, qytetari mund të marrë kodin e aktivizimit në këtë vizitë dhe do të aktivizohet pas konfirmimit të pagesës.

Pyetje: Sa kohë do të jetë valid kodi i aktivizimit?

 

Përgjigje: Vlefshmëria do të përcaktohet në formularin e aplikimit.

 

Pyetje: Çfarë ndodh nëse  kodi i aktivizimit humbet para aktivizimit?

 

Përgjigje: Kodi i aplikimit është si një PIN (material i sigurt). Ju duhet të ndërprisni/përfundoni kodin e aktivizimit dhe të regjistroheni përsëri.

 

 Pyetje: A mundet "kodi i aktivizimit" të përdoret në një tjetër telefon celular , pasi të jetë aktivizuar një herë?

 

Përgjigje: Kodi i aktivizimit do të jetë i pavlefshëm pas aktivizimit fillestar dhe nuk mund të përdoret për herë të dytë.

 

 Pyetje: Çfarë ndodh nëse e humbas kodin e aktivizimit tim?

 

Përgjigje: Ju duhet të shkoni në zyrën e regjistrimit dhe të kërkoni një ri-printim.

 

 Pyetje: A mundet një person të përdorë aplikacionin në më shumë se një telefon celular?

 

Përgjigje:  Jo, vetëm një pajisje aktive është e mundur.

 

 

 

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
dhjetor 2018
HMMEPShD
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën