BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
13.02.2018
Zëvendësministri Selami Shkodra priti në takim përfaqësuesit e EMCDDA

Prishtinë, 13.02.2018 
Zëvendësministri Selami Shkodra priti në takim përfaqësuesit e EMCDDA


Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Selami Shkodra priti në takim përfaqësuesit e lartë të Qendrës Evropiane për Monitorimin e Drogave dhe Substancave Narkotike (EMCDDA).


Në këtë takim u diskutua për avancimin e bashkëpunimit në fushën e luftimit të drogave dhe substancave psikotrope. Po ashtu u diskutua edhe nevojën e themelimit, ngjitjes dhe funksionalizimin  e opservatorit në Kosovë, në kuadër të Ministrisë së Punëve të Brendshme, me qëllim të evidentimit dhe raportimit në kohë reale për drogat, llojet e drogave, masat, evidencat dhe raportet tjera në fushën e drogave.


Përfaqësuesit e EMCDDA u shprehën të gatshëm se do të vazhdojnë të mbështetin MPB-në. Ata vunë në dukje se do të vazhdojnë të mbështesin në kuadër të zhvillimit të politikave përmes ekspertëve të ndryshëm dhe ndihmën në luftimin e drogave.

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
janar 2019
HMMEPShD
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën