BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
09.02.2018
U mbajt takimi i Autoritetit Kombëtarë Kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore

Prishtinë, 09.02.2018

U mbajt takimi i Autoritetit Kombëtarë Kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore

Në Ministrinë e Punëve të Brendshme u mbajt takimi i radhës i Autoritetit Kombëtarë kundër Trafikimit të Qenieve. Në këtë takim u diskutua për raportin vjetor të progresit për trafikimin e qenie njerëzore të vitit 2017, TIP raportin e vitit 2017 dhe për përgatitjen e rishikimit të Planit të Veprimit të Strategjisë Kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore.

Koordinatori Nacional kundër Trafikimit me Qenie Njerëzore, njëherit zëvendësministër i Punëve të Brendshme, z. Milan Radojevic, vuri në dukje se raporti i vitit 2017 ka përfunduar dhe është bërë një punë shumë e mirë nga të gjitha autoritetet dhe për këtë falënderoi të gjithë akterët e përfshirë.

Zëvendësministri Radojevic theksoi se janë dhënë edhe përgjigjët për TIP raportin e Departamentit Amerikan të Shtetit, ku u vlerësua se ka arritje, por duhet ende angazhim. Ai po ashtu bëri të ditur edhe për nismat rajonale që do të merren këtë vit me qëllim të luftimit të kësaj dukurie.

Është potencuar se duhet punuar drejtë harmonizimit të statistikave të rasteve të trafikimit me qenie njerëzore. Me ç’rast zëvendësministri Radojevic vuri në dukje se gjatë këtij viti do të jetë top prioritet hartimi i një sistemi të unifikuar për bazën e të dhënave në të cilin do të dërgohen të dhënat relevante për rastet e trafikimit me njerëz.

Të gjithë përfaqësuesit e autoritet kombëtarë raportuan prioritet për vitin 2018 që kanë secili institucion dhe organizatë sa i përket punës së secilit, në mënyrë që të koordinohet të gjitha veprimet.

 

 

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
janar 2019
HMMEPShD
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën