BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
APLIKIMI PËR LEJE QENDRIM PËR TË HUAJT
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
Shërbime për qytetarë
 
Shkarko
Emërtimi: Procedurat për pajisje me pasaportë
Data e publikimit: 9.8.2018
Shkarko
Emërtimi: Procedurat për Pajisje me Letërnjoftim
Data e publikimit: 3.8.2018
Shkarko
Emërtimi: Informator për pajisje me patentë shofer
Data e publikimit: 23.4.2018
Shkarko
Emërtimi: Leje Qendrimi i Perhershem 3 gjuhet
Data e publikimit: 18.8.2016
Shkarko
Emërtimi: Regjistrimi i automjeteve
Data e publikimit: 18.8.2016
Shkarko
Emërtimi: Procedurat e aplikimit per pasaporte biometrike
Data e publikimit: 17.8.2016
Shkarko
Emërtimi: Procedurat e aplikimit per Patente Shofer
Data e publikimit: 17.8.2016
Shkarko
Emërtimi: Dokumentet e nevojshme per aplikm per PSH-01-04-15
Data e publikimit: 17.8.2016
Shkarko
Emërtimi: Dokumentet e nevojshme per fitim dhe humbje te shtetesise se Kosoves
Data e publikimit: 17.8.2016
Shkarko
Emërtimi: Dokumentet e nevojshme per ftesa te qytetareve te huaj per vizite
Data e publikimit: 17.8.2016
12
 
 
  
KËRKO

Ekrem Mustafa - Ministër i Ministrisë së Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
korrik 2019
HMMEPShD
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
SHËRBIMET PRIVATE TË SIGURISË
PËR FLUTURIMIN E TË RIATDHESUARVE KONTAKTONI MPB-NË
SHIKO, RAPORTO, NDALO TRAFIKIMIN
MARRI  
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën