BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
PUBLIKIME TË REJA
 
Shkarko
Emërtimi: RAPORTI STATISTIKOR K1, 2017 DSHAM / MPB
Data e Publikimit: 2017-04-11
Shkarko
Emërtimi: Vendimi për themelimin e ekipit për reagim ndaj emergjencave kompjuterike(MPB- CERT)
Data e Publikimit: 2017-02-06
Shkarko
Emërtimi: RAPORT PËR INSKENIMIN E SULMIT KIBERNETIK NË MPB
Data e Publikimit: 2017-02-06
Shkarko
Emërtimi: VLERËSIMI I RREZIQEVE NGA FATKEQËSITË NATYRORE DHE FATKEQËSITË TJERA
Data e Publikimit: 2017-01-24
Shkarko
Emërtimi: RAPORTI STATISTIKOR K4, 2016
Data e Publikimit: 2017-01-12
Shkarko
Emërtimi: Udhëzues për Ripranimin dhe Riintegrimin e Fëmijëve të
Data e Publikimit: 2016-11-17
Shkarko
Emërtimi: PROFILI I MIGRIMIT 2015
Data e Publikimit: 2016-11-15
Shkarko
Emërtimi: Strategjia Zhvillimore e Agjencisë së Kosovës për Forenzikë 2016 - 2020
Data e Publikimit: 2016-10-05
 
 
  
KËRKO

Skender Hyseni - Ministër i Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
2017-04
MaEnPrShDi
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën