BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
04.05.2017
Këshilli Shtetëror për Siguri Kibernetike mbajti takimin e radhës

Këshilli Shtetëror për Siguri Kibernetike mbajti takimin e radhës

Prishtinë, 4 maj 2017

Grupi punues për implementimin e Strategjisë për Siguri Kibernetike të organizuar nga Sekretariati i Strategjive të Ministrisë së Punëve të Brendshme, nën udhëheqjen e zëvendësministrit të Punëve të Brendshme, njëkohësisht Koordinator Nacional, z. Behar Selimi, mbajti takimin e radhës.

Zëvendësministri i Punëve të Brendshme, z. Behar Selimi, tha se është i kënaqur me punën që është bërë deri më tani.

Në këtë takimi zëvendësministri Selimi vlerësoi se kjo fushë akoma nuk po trajtohet me prioritetin e duhur dhe se duhet mbështetje e shtuar administrative dhe politike.

Gjatë këtij takimi u diskutua konkretisht për zbatimin e Strategjisë për Siguri Kibernetike, si dhe aktivitetet që priten të realizohen në të ardhmen.

Gjithashtu, u fol lidhur me projekt-ligjin për Infrastrukturën Kritike i cili është finalizuar dhe ka përfunduar fazën e konsultimeve paraprake, ndërsa është vendosur ne portalin qeveritar për konsultime me publikun.

Në këtë takim, u bë e ditur se janë hartuar edhe tabelat e përputhshmërisë me legjislacionin e BE-se si dhe është plotësuar nga MPB vlerësimi i ndikimit financiar.

Anëtarët e këshillit konfirmuan gatishmërinë e tyre në përmbushjen e të gjitha objektivave që janë të të parapara nga Strategjia për Siguri Kibernetike.

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Flamur Sefaj - Ministër i Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
2017-10
MaEnPrShDi
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën