BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
07.04.2017
Zëvendësministri Hoxha po merr pjesë në mbledhjen e 2-të, të Komitetit Drejtues Rajonal në kuadër të projektit IPA II

Prishtinë, 7 prill

 

Zëvendësministri Hoxha po merr pjesë në mbledhjen e 2-të, të Komitetit Drejtues Rajonal në kuadër të projektit IPA II

Zëvendësministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, z. Valdet Hoxha, në cilësinë e Koordinatorit Nacional për Migrim, mori pjesë në mbledhjen e 2-të, të Komitetit Drejtues Rajonal në kuadër të projektit IPA II, Programi shumë-nacional i Bashkimit Evropian, "Përkrahja Regjionale për Mbrojtjen-Menaxhimin e Migracionit Sensitiv në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi".

Zëvendësministri Hoxha, prezantoi të arriturat e MPB-së në menaxhimin e çështjeve migratore si dhe vlerësoi rolin e projektit të Bashkimit Evropian për Menaxhimin e Migracionit Sensitiv në Ballkanin Perëndimor dhe Turqi.

Me qëllim të mbikëqyrjes dhe koordinimit më të mirë të zbatimit të planit të këtij projekti, Kosova ka themeluar Komitetin Nacional Drejtues të cilin e kryeson zëvendësministri Hoxha, në të cilin janë të përfshira të gjitha institucionet relevante shtetërore përgjegjëse për menaxhimin e migrimit si dhe organizatat ndërkombëtare.

Ky projekt ka për qëllim të ofrojë qasje gjithëpërfshirëse dhe të plotë regjionale për sistemet efektive të menaxhimit të migracionit, si pjesë e procesit të hyrjes, duke paraqitur në mënyrë horizontale standardet e BE dhe praktikat e mira në mbrojtjen-menaxhimin e migracionit sensitiv në të gjitha shtetet përfituese, të cilat janë në pajtueshmëri në aspektin regjional midis shteteve të Ballkanit Perëndimor dhe me praktikat e vendeve anëtare të BE.

Aktivitetet do të zbatohen nga FRONTEX, IOM, EASO dhe UNHCR në frymën e partneritetit të përbashkët dhe do të plotësojë përpjekjet kombëtare në fushat e identifikuara si më urgjente për tu trajtuar.

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Flamur Sefaj - Ministër i Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
2017-10
MaEnPrShDi
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën