BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
17.03.2017
Delegacioni i MPB-së po merr pjesë në konferencën "Mbrojta e Infrastrukturës Kritike në BE dhe vendet fqinje të BE-së"

Prishtinë, 17 mars  2017

Republika e Kosovës po merr pjesë në konferencën e organizuar nga Komisioni Evropian me temën "Mbrojta e Infrastrukturës Kritike në BE dhe vendet fqinje të BE-së", të mbajtur në Bukuresht të Rumanisë.

Pjesëmarrës në këtë konferencë janë përfaqësuesit e shteteve anëtare të BE-së dhe vendet fqinje të BE-së.

Delegacioni nga MPB prezantoi të arriturat e vendit tonë në këtë fushë, me theks të veçantë elaboroi projekt-ligjin për infrastrukturën kritike i cili është në proces të finalizimit dhe i cili është plotësisht në pajtim me Direktivën 2008/114 të BE-së.

Njëkohësisht, delegacioni i MPB-së kërkoi mbështetje nga Komisioni Evropian në fazën e zbatimit të ligjit, përkatësisht pjesëmarrjen në programet dhe projektet e BE-së në fushën e mbrojtjes së infrastrukturës kritike.

Vlen të theksohet se u konsiderua lartë nga Komisioni Evropian dhe shtetet pjesëmarrëse projekt-ligji i hartuar nga MPB dhe vizioni për identifikimin e infrastrukturave kritike me ndikim regjional dhe më gjerë.

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Flamur Sefaj - Ministër i Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
2017-10
MaEnPrShDi
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën