BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
10.03.2017
Zëvendësministri Hoxha po qëndron në një vizitë zyrtare në Itali

Prishtinë, 10 mars  2017

 Zëvendësministri Hoxha po qëndron në një vizitë zyrtare në Itali

Zëvendësministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, z. Valdet Hoxha po qëndron në një vizitë zyrtare në Romë të Republikës së Italisë. Zëvendësministri Hoxha, së bashku me zyrtarë të lartë të Departamentit të Riintegrimit të MPB-së, zyrtarë,  të IOM-it dhe UNDP-së në Kosovë, u takuan me zyrtarë të lartë nga Ministria e Punëve të Brendshme, Ministria e Punës dhe Çështjeve Sociale në Republikën e Italisë.

Qëllimi i vizitës ishte njohja nga afër me kornizën ligjore të migracionit dhe procedurën e trajtimit të fëmijëve të pashoqëruar nga mekanizmat kompetent Italian, me theks të veçantë për fëmijët kosovar si kategori e cenueshme që aktualisht janë në Itali.

Delegacioni i Kosovës i udhëhequr nga zëvendësministri Hoxha, gjatë kësaj vizite në Republikën e Italisë, u takuan edhe me drejtoreshën e Përgjithshme të Departamentit për Liritë Civile dhe Migracion në Ministrinë e Brendshme të Italisë, me Drejtoreshën e Departamentit të Përgjithshëm për Migracion dhe Politika të Integrimit në Ministrinë e Punës dhe Çështjeve Sociale, dhe zyrtarë të tjerë për çështje migratore, si dhe zyrtarë nga IOM-i i Italisë.

Gjatë këtyre takimeve, delegacioni i Kosovës u njoftuan nga zyrtarët italian për mënyrën e trajtimit të fëmijëve të pashoqëruar (nën moshën 18 vjeç), me theks të veçantë për fëmijët nga Kosova dhe po ashtu diskutuan për identifikimin dhe mënyrat e përbashkëta të bashkëpunimit.

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Flamur Sefaj - Ministër i Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
2017-10
MaEnPrShDi
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën