BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
27.07.2017
Njoftim

Ministria e Punëve të Brendshme, njofton se Global Community Engagement and Resilience Fund (GCERF) ka shpallur thirrjen për aplikim për organizata joqeveritare me përvojë në Kosovë, për të përfituar/menaxhuar me grante në parandalim të ekstremizmit të dhunshëm në pesë komuna të Kosovës: Gjilan, Ferizaj, Mitrovicë, Prishtinë dhe Prizren.

GCERF do të ndajë 1.5 milionë dollarë përgjatë tre viteve, për të përkrahur programe në Kosovë të cilat përqendrohen tek grupet specifike demografike si të kthyerit, të rinjtë, mësuesit, prindërit, etj. si dhe adresojnë një numër faktorësh të radikalizmit dhe ekstremizmit të dhunshëm. Aplikacioni dhe informatat shtesë për organizatat e interesuara gjenden në http://www.gcerf.org/wp-content/uploads/01-GCERF-Call-for-Expressions-of-Interest-Kosovo-July-2017.pdf. Aplikimi mund të bëhet në calls@gcerf.org dhe është i hapur deri më 18 gusht 2017.

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Flamur Sefaj - Ministër i Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
2017-10
MaEnPrShDi
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën