BALLINA KONTAKTET FACEBOOK WEBMAIL
   
SHQIP   SRPSKI   ENGLISH
  REPUBLIKA E KOSOVËS
MINISTRIA E PUNËVE TË BRENDSHME
MISIONI
KABINETI I MINISTRIT
ZYRA E SEKRETARIT
DEPARTAMENTET
ORGANOGRAMI
LEGJISLACIONI DHE MARRËVESHJET
VENDIMET E MINISTRIT
DOKUMENTET STRATEGJIKE
VENDE PUNE
SHPALLJE
GALERIA
eID
ePASS
LINQE
ARKIVI I LAJMEVE
FLUKSI NË PIKAT KUFITARE
POLICIA E KOSOVËS  >>
AKADEMIA E KOSOVËS PËR SIGURI PUBLIKE  >>
INSPEKTORATI POLICOR I KOSOVËS  >>
AGJENCIA PËR REGJISTRIM CIVIL  >>
AGJENCIA E MENAXHIMIT EMERGJENT  >>
AGJENCIA E KOSOVËS PËR FORENZIKË  >>
 
12.07.2017
Filloi hartimi i Strategjisë së re Kundër Terrorizmit 2017 - 2022

Prishtinë 12 korrik 2017

Ministria e Punëve të Brendshme filloi hartimin e Strategjisë së re Kundër Terrorizmit 2017 – 2022. Kjo strategji do të udhëhiqet nga zëvendësministri i MPB-së, z. Valdet Hoxha njëherit Koordinator Nacional Kundër Terrorizmit.

Koordinatori Nacional Kundër Terrorizmit z. Valdet Hoxha falënderoi të gjithë përfaqësuesit e institucioneve vendore dhe atyre ndërkombëtare për kontributin dhe angazhimin e tyre serioz për implementimin e strategjisë së kaluar, duke vlerësuar lartë punën e secilit zyrtar të angazhuar në fushën e terrorizmit dhe njëkohësisht kërkoi nga të gjithë anëtarët e grupit punues që të angazhohen seriozisht në mënyrë që të kemi një strategji të re sa më praktike, efektive dhe efikase në luftë kundër terrorizmit.

Në grupin punues për Strategjinë e re kundër terrorizmit përveç institucioneve vendore, po marrin pjesë edhe mekanizmat ndërkombëtar, ndërsa përveç mbështetjes profesionale, edhe financimin për finalizimin e këtij dokumenti shumë të rëndësishëm po e bënë Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

“Përballja me sukses me terrorizmin si njëri ndër kërcënimet më serioze në botën bashkëkohore është e mundur vetëm me një angazhim sistematik, të planifikuar dhe të koordinuar në nivel vendi dhe në aspektin ndërkombëtar”-tha Koordinatori Hoxha.

Zëvendësministri gjithashtu theksoi se shteti i Kosovës zotohet se do të angazhohet maksimalisht për parandalimin dhe luftimin e kësaj dukurie në vendin tone, si dhe ka synim që të vazhdojë të jetë partner i rëndësishëm dhe pjesë e pandashme e përpjekjeve ndërkombëtare kundër terrorizmit.

Zyra për Komunikim e MPB-së
  
KËRKO

Skender Hyseni - Ministër i Punëve të Brendshme
Kalendari i takimeve
2017-07
MaEnPrShDi
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456
Nuk ka aktivitete të regjistruara.
SHËRBIME PËR QYTETARË
SHËRBIME ON-LINE
QASJA NË DOKUMENTE ZYRTARE
PUBLIKIME TË REJA
PLATFORMA E KONSULTIMËVE PUBLIKE
RAPORTI I AUDITIMIT PËR VITIN 2015
 KUTIA ELEKTRONIKE E ANKESAVE>>
Ankesë ndaj
Kontakti juaj (e-maili)
Përshkruani ankesën